Zelfstandig werkend kok

PLEIN2 Auberge van Boxtel / VOF Roxy's Hey wordt jij onze nieuwe collega ? 4 daagse werkweek, geen lunch en elke zondag, maandag en dinsdag vrij

Alles wat er kan gebeuren in de bediening

Wat biedt het bedrijf?

Ben je klaar met werken op de zondag, dat komt goed uit want dan zijn wij gesloten, ook op de maandag en dinsdag. Een gezellig en ambitieus team van vaste medewerkers en parttime medewerkers. Geen lunch dus in de middag beginnen (mice en place). Om 16:00 uur wordt er gezamenlijk gegeten, hier staat 1 uur voor) om 17:00 uur beginnen we met het diner. Het is bij Plein2 redelijk op tijd afgelopen. (geen nacht werk). Na het werk wordt er nog gezamenlijk een drankje gedronken en wat er eventueel gezegd moet worden word dan gedaan. We gaan allen met een goed gevoel naar huis en beginnen elke nieuwe dag met een schone lei.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder