Manager / ondernemer horeca

Lseven B.V. Horeca ondernemer stage bij Lseven Beachclub in Boxtel

Bij Lseven Beachclub in Boxtel zijn wij op zoek naar een stagiair(e). Wat ga je doen? Je gaat een heleboel verschillende dingen doen. Dat maakt het werk ook afwisselend en interessant. Samen met je collega’s vorm je een team en ben je ons visitekaartje. Je hebt een vriendelijke uitstraling, je bent gastvrij en flexibel. Ook jij draagt de visie van ons bedrijf uit en je kent onze historie. Je neemt tafelreserveringen aan, ontvangt gasten op een hartelijke wijze en wijst ze de tafel, je denkt mee en zorgt dat alles klaarstaat voor een snelle en soepele service. Je zorgt ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en volop kunnen genieten van de heerlijke drankjes, hapjes en alles wat wij op dat moment te bieden hebben. Na afloop maak je de rekening op en zorg je dat ze met een goed gevoel het restaurant verlaten. Je werkt in een jong en enthousiast team.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor detail Representatief Weekend beschikbaarheid Enthousiasme Etiquette

Wat biedt het bedrijf?

Je werkt in een jong en enthousiast team. Je ontvangt een mooie stagevergoeding en er zijn veel doorgroeimogelijkheden. Je werkt in een groene, creatieve buitenomgeving. We hebben meerdere uiteenlopende evenementen, maar vooral veel huwelijken en vergaderingen. Uiteraard is er de kans om cursussen of opleidingen te volgen. Lange werkrelaties zijn bij ons geen uitzonderingen. Het mooie van werken bij Lseven is dat jij zelf de werktijden bepaalt, middels ons slimme innovatieve personeelssysteem regelen we dat voor jou. Wil jij na je stage blijven werken? In ons team hebben wij altijd (doorgroei) mogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder