Kok

Hotel De Druiventros

We werken vanaf 11 uur, dan draaien we mise en place voor de lunch, daarna gaan we aan de slag voor het diner en ons welbekende Fine Dining concept. We koken voor onze collega's en we hebben ook vaak gezellige diners en borrels in onze zalen, dus we vervelen ons niet!

Naar wie zijn wij op zoek?

We gaan je alles leren!

Wat biedt het bedrijf?

We gaan je alles leren, van ontbijt, lunch tot diner en daarnaast een koud warm buffet als er feest is in de zalen, maar ook een bitterbal bakken hoort erbij. We hebben een leuke a la carte kaart, maar ons mooiste concept is de Fine Dining kaart, 80 luxe gerechtjes, die de gasten kunnen uitproberen gedurende 2 , 2,5 of 3 uur.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder