Meewerkend horeca ondernemer

Hotel Herbergh Amsterdam Airport Stage voor een toekomstgerichte horeca ondernemer

De student gaat in deze laatste stage in elk geval een ondernemersplan schrijven indien dit van toepassing is. De student draait mee vooral in de middag/avond diensten en ook af en toe een ochtend dienst. De student gaat samen met het team zorgen voor een gezellig en veilig hotel voor onze gasten en ons team Meedenken met het zo goed mogelijk service bieden aan de gast, zorgen voor dat de gast zich thuisvoelt en weer komt, dit zowel in ons hotel als Brasserie La Bouche

Naar wie zijn wij op zoek?

Je spreekt goed Engels en kunt ook mails beantwoorden. Omdat je deze opleiding doet ben je gastvrij in hart en nieren en wil het iedere gast 100% naar wens maken. Dit doe je samen met ons gezellige team. Je bent geen 'ja-maar' type en neemt initiatief. Je denkt na over een hotel runnen en hebben tijdens en na de Corona tijd en past dit toe. Wellicht vind je het leuk om ons te enthousiasmeren om meer te doen met social media en ben je hier ook goed in. Omdat we nu werken in een klein team vind je het normaal dat alle werkzaamheden gedaan moeten worden ook door leidinggevenden. De afwisseling van bediening en receptie spreekt je aan en je bent stress bestendig.

Wat biedt het bedrijf?

In ons gezellige boetiek hotel voel je je al snel op je gemak. Net als onze gasten. Na een gedegen inwerk periode kun je zelfstandig een dienst runnen mits we je dit toevertrouwen. Dit blijkt uit hoe zelfstandig en enthousiast je bent.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder