Manager / ondernemer horeca

Hotel Haarhuis WE OFFER THE BEST!

Als leerling kun je bij Hotel Haarhuis terecht voor leerzame, maar vooral ook leuke stages en leertrajecten. Onze leermeesters staan te popelen om jou alle kneepjes van het vak te leren. Van een stage in de bediening tot een leertraject bij onze Front Office. Bevalt het van beiden kanten na jouw periode? Dan is er een grote kans dat je kunt blijven! Stage Medewerker Bediening Als leerling bediening kom je alles te weten over de Food & Beverage kant van ons hotel. Je draait mee in de ochtenden tijdens het ontbijt, je verzorgt samen met het bedieningspersoneel heerlijke lunches voor zowel onze Leisure als zakelijk gast en in de avond pas jij jouw skills en kennis toe tijdens het diner op één van onze vier F&B outlets. Door de juiste begeleiding sta jij in een mum van tijd te stralen op de werkvloer en kan jij als geen ander een hele wijk in je eentje lopen! Dus ben jij de bedieningstopper die wij zoeken? Reageer dan snel!

Wat biedt het bedrijf?

Naast een gave werkplek in hét mooiste en hipste hotel in de regio van Arnhem, bieden wij je: - Een stagevergoeding die je portemonnee én glimlach doet groeien. - Een leuk welkomstcadeau en na het positief afronden van je proeftijd mag je gratis High-Quality overnachten bij één van onze locaties. Nog meer attenties krijg je sowieso met je verjaardag, Sinterklaas en Kerst. - Toegang tot onze Quirky medewerkers-app, My Q, met daarin alle belangrijke zaken die je nodig hebt om te werken, te leren en je te ontwikkelen binnen Q Hospitality Group. - We are Q voordelen: denk aan een fietsplan, sporten met korting bij jou in de buurt, kortingen bij alle hotels binnen de Q Hospitality Group en kortingen bij grote merken zoals Adidas & Bol.com. -My Q Shop: je spaart eenvoudig voor de leukste cadeaus en gadgets waarbij je veel keuzevrijheid hebt! Hiervoor krijg je op vaste momenten in het jaar punten toegekend. Bijvoorbeeld op je verjaardag en met kerst!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder