Kok

Sofitel Legend the Grand Amsterdam Leerling Keuken

Wil jij ervaring opdoen in een gastronomisch restaurant en leren hoe je kwaliteit van een hoog niveau verleent? Dan zijn we op zoek naar jou! Als leerling keuken bij Hotellerie/ Restaurant Bridges krijg je de mogelijkheid om jouw ervaring uit te breiden op hoogstaand culinair niveau. Bij Bridges draait het om de beste vissoorten, altijd en alleen uit het juiste seizoen. Onze Executive Chef heeft puurheid hoog in het vaandel staan. Dankzij jouw passie voor de hotellerie garandeer jij de hoge service kwaliteit en hierdoor een unieke ervaring voor de gast. Deze functie is ook beschikbaar in onze Pastry keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar jou als je aan de volgende functie eisen voldoet: - Je volgt een MBO 3 en 4 opleiding - Je bent op zoek naar een praktijk leerjaar - Je spreekt Engels en Nederlands

Wat biedt het bedrijf?

Het team van The Grand is jong en barst van passie en motivatie. Sofitel Legend The Grand Amsterdam vindt persoonlijke groei erg belangrijk en daarom hebben wij een fulltime Learning & Development Manager in dienst. Wij bieden stagiairs van The Grand verantwoordelijkheid en persoonlijke coaching om je te ondersteunen in je ontwikkeling. Ook kun je tijdens je stage verschillende crosstrainingen volgen waardoor je ook andere afdelingen van het hotel kunt zien en je kennis over hotels kunt verbreden. Het leerlingen salaris is gebaseerd op de CAO en leeftijd. Ook is het mogelijk dat je reiskostenvergoeding krijgt en kun je iedere dag gratis gebruik maken van de kantine.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder