Zelfstandig werkend kok

Restaurant Cafe de Veranda

De dag begint met het opruimen van de bestellingen, waarnaar de parti word gecontroleerd en een planning opgesteld om de dag zo goed mogelijk te laten verlopen. Je werkt zelfstandig aan een parti. Deze wissel je gedurende jouw studie. Zo leer je alle facteen van onze keuken kennen, en is daarmee ook afwisselend. We werken ambachtelijk, dus je start met veel onbewerkte produkten en gaat daarmee aan de slag tot een compleet gerecht. Vis, Vlees, gevogelte en groentes komen ruim aan bod. na afloop van de dag doe jij samen de bestellingen en maak je een werklijst voor de volgende dag. Het team sluit altijd samen gezellig af met een drankje en bespreken we dag nog even.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een vrolijke uitstraling, verzorgd, oog voor detail en de wil om te willen leren. Je krijgt ruimte om jezelf goed te ontwikkelen en te ontdekken.

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf beschikt over een goed gemotiveerd team. Zowel de keuken als de bediening straalt de gastvrijheid uit. Ons team onderneemt ook buiten het werk om leuke dingen met elkaar. Wij hebben oog voor de balans werk en prive. Zo zijn wij een kerstdag en oud en nieuw gesloten. ook de eerste week van januari zijn wij gesloten. Je vakanties kun je het hele jaar door plannen. WIl je verder groeien dan supporten wij jou daarin heel graag! Wordt jij de nieuwe leermeester van een volgende generatie? leer het bij ons! Doorgroeimogelijkheden zijn inherent aan de prestaties en zullen op deze manier ook beloond worden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder