Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Rayleigh & Ramsay Rayleigh & Ramsay! Leren, werken, wijn!

Welkom bij het leukste wijncafé van Amsterdam! Bij ons ben je een allround medewerker die zich bezighoudt met alle processen binnen ons bedrijf. Het team is klein waardoor je nauw samenwerkt met je collega's en écht deel uitmaakt van het team. Wij hebben een speciaal concept waarbij gasten onze 120 wijnen door middel van een pas of onze app zelf kunnen tappen. Hierdoor ontstaat er een heel dynamische werkplek waarbij gasten niet alleen maar aan tafel zitten en hun bestellingen plaatsen. In plaats daarvan ben je als werknemer ook veel bezig met het adviseren en aan de hand nemen van de gasten. Dit creëert een fijne connectie tussen gast en werknemer. Aangezien het team klein is ben je als werknemer bij alle processen betrokken. Gasten ontvangen, het concept uitleggen, bestellingen opnemen, eten lopen, indekken, afrekenen en, uiteraard naar mate de kennis vordert, adviseren over wijn. Wat leer je nog meer bij ons? Wijnkennis (cursus), multitasking en efficiënt werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Aangezien je je als werknemer bij ons bezig houdt met veel verschillende processen tegelijk en zeer direct contact hebt met de gasten zijn er een aantal vaardigheden die vereist zijn of die je graag zou willen verbeteren. Oog voor detail. Gasten iets te willen vertellen en adviseren (storytell). Interesse in wijn (de kennis spijkeren wij snel bij). Efficiënte Multitasking Loyaal Flexibel

Wat biedt het bedrijf?

Ons team bestaat uit heel loyale werknemers die al lang aan ons zijn verbonden. Hier zitten ook collega's bij die als bedienend personeel zijn binnengekomen en inmiddels zijn doorgegroeid tot bedrijfsleider. Doorgroeimogelijkheden zijn dus zeker mogelijk! Wij hebben een hecht team die voor je klaar staat en je graag onderdeel maakt van ons bedrijf.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder