Manager / ondernemer horeca

Mövenpick Hotel Amsterdam Facility Management stage

• Controleren en onderhouden van de contractovereenkomsten met de diverse schoonmaak / facility bedrijven. • Facturaties van de outsourced bedrijven controleren. • Controleren en rapporteren van hotelkamer inspecties en van de publieke ruimtes. A.d.h.v. een Quality Controle systeem hou je bij hoe het outsource schoonmaak bedrijf functioneert, indien het nodig is stuur je dit outsourced bedrijf aan en zoek je naar verbeter mogelijkheden. • Bijwonen van Management Meetings op dagen dat de Rooms Division Manager afwezig is. • Samenwerken met de Manager on Duty en het opvolgen van klachten m.b.t. de housekeeping afdeling. • Communicatie met de Technische dienst op het gebied van reparaties • Zorgen dat alle VIP gasten een onvergetelijk verblijf krijgen • Verantwoordelijk voor de linnenkamer; zorgen dat alle medewerkers een schoon en net uniform hebben

Naar wie zijn wij op zoek?

• MBO/HBO hotelschool, facilitair of toerisme opleiding • Zelfstandig en proactieve instelling • Representatief, gemotiveerd en leergierig • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist . • Minimaal 5 maanden beschikbaar, 5 dagen in de week

Wat biedt het bedrijf?

• 38-urige werkweek • Een stagevergoeding van €750,- per maand • Zondag toeslag van 5% • Werken in een jong team met enthousiaste collega’s • Werken in een hotel (keten) met vele toekomstplannen • Uniform en wasservice vanuit het hotel • Tijdens stage uitstekende mogelijkheden voor interne trainingen en scholing. • Volop doorgroeimogelijkheden binnen Mövenpick Hotels en Resorts na je stage • Personeelskorting op overnachtingen in Movenpick hotels en Accor Hotels

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder