Zelfstandig werkend kok

Bar Restaurant Lely Veelzijdige stage om je alle keuken skills eigen te maken

Ontdek de wereld van gastronomie als stagiair in onze keuken. Van mise-en-place tot het perfectioneren van gerechten, jij speelt een centrale rol. We zoeken een gemotiveerde kandidaat met passie voor koken, teamspirit en leergierigheid. Bij Bar Restaurant Lely krijg je de kans om onder begeleiding je vaardigheden te ontwikkelen. Wij verwachten volle inzet en bieden een leerzame en uitdagende stage.

Naar wie zijn wij op zoek?

De enige vaardigheden die wij écht van jou willen zien zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid. Ieder persoon is anders, en ieder heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Wij geloven er in dat je bij het koken in de toekomst, moet doen wat dicht bij je hart ligt en daar hard voor moet willen werken. Dus wij willen je overal in meenemen, maar we verwachten een goede inzet er voor terug te krijgen.

Wat biedt het bedrijf?

Je zou bij ons veel kunnen leren over de gehele breedte van de keuken. Wij zijn onderdeel van een groep met 8 horeca zaken, dus indien je wilt, kan je zelfs kijkjes in andere keukens krijgen. Er heerst een hele fijne en gezellige sfeer. Wij bieden daarnaast een leuke en dynamische werkplek, waarbij er naar jou als individu gekeken wordt. Dit betekent ook dat als jij na je stage wilt blijven werken, je dat kan in verschillende functies. Doorgroeimogelijkheden zijn er altijd.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder