Leidinggevende keuken

Apollo Hotel Amsterdam / EHM Hotel Amsterdam Apollo B.V. Leerling Kok

THE HARBOUR CLUB AMSTERDAM ZUID The Harbour Club staat voor ultiem en puur genieten. Een uniek concept met landelijke bekendheid en internationale allure. Een sprankelende sfeer, het ‘top notch gestylde’ interieur en buitengewoon fantastisch eten. Daar zijn we trots op! Bij The Harbour Club ben je aan het juiste adres als je houdt van hoogstaande kookkunsten met oog voor detail, maar wél origineel en een tikkeltje eigenwijs. Op het menu vind je het beste vlees, vis & seafood, krakend verse oesters en verrukkelijke sushi en sashimi. Elke gast verdient een bijzondere ervaring en daar streven wij dagelijks naar. Dat doen we met de beste gerechten en overheerlijke drankjes, maar zeker ook een stukje entertainment. Voor minder dan een uitstekende service doen wij het niet!

Naar wie zijn wij op zoek?

Als Leerling Kok voel jij je helemaal op je gemak in de keuken en maak jij de lekkerste gerechten voor onze gasten. Het maken van de mise-en-place is een belangrijk onderdeel van de dag, want een goede voorbereiding is het halve werk. Snijden, mengen, passeren en het maken van sauzen; daar draai jij je hand niet voor hem. Jij wordt opgeleid door onze Chef’s en leert over de verschillende parties en de nieuwste kooktechnieken. Bij Apollo & Leonardo Hotels krijg je de mogelijkheid om letterlijk een kijkje in de keuken te nemen bij verschillende F&B concepten. WIE BEN JIJ? Jij bent op zoek naar een leerplek die aansluit bij jouw BBL-opleiding. Jij hebt een passie voor koken en wilt hier meer over leren. Jij bent een echte team-player, samenwerken doe jij graag! Jij bent leergierig en opzoek naar een uitdaging. Jij bent flexibel beschikbaar en onregelmatig werken vind jij geen probleem. Jij beschikt goede kennis over de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt het bedrijf?

WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)? Momenteel bieden wij nog meer arbeidsvoorwaarden! Zoals 15% weekendtoeslag en 70% tegemoetkoming in de reiskosten als je verder woont dan 10km van je werk. Een keer overwerken? Dit kan worden uitbetaald, maar je mag het ook opsparen om extra vrij te zijn. Leergierig? Daarvoor hebben wij trainingen van het Leonardo Development Lab! Ambitieus? Bij ons kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling én doorgroeien! Wij vinden jouw gezondheid belangrijk! Daarom kun jij 24/7 terecht bij Open Up, het online platform voor mentale gezondheid. Gek op korting? 'See the world' met onze wereldwijde kortingsregeling! Én geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience! Flexibele startdatum!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder