Manager / ondernemer horeca

Amstel Hotel Front Office Stagiair(e)

VERANTWOORDELIJKHEDEN Voert gegeven verkoopstrategieën uit om de bezettingsgraad en kamerinkomsten te maximaliseren, en zal alle hotelfaciliteiten verkopen | Zorgt ervoor dat alle gasten een warm welkom en hoffelijk welkom krijgen bij het in- en uitchecken, gebruikt zo vaak mogelijk namen van gasten | Zorgt ervoor dat de gasten worden toegewezen aan het gevraagde kamertype in overeenstemming met het tarief | Werkt volgens de hotelnormen en volgens planning, inclusief nachtdiensten | Behandelt vragen, verzoeken of klachten van gasten op een efficiënte en hoffelijke manier, waar nodig doorverwijzend naar het management | Geeft nauwkeurige informatie aan vragen van gasten met betrekking tot hotelfaciliteiten

Naar wie zijn wij op zoek?

VEREISTEN Passie voor gastvrijheid | Nauwkeurig | Gemotiveerd | Creatief | Positieve instelling | Goede communicatieve vaardigheden | Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal | Ervaring met Opera is een pré | Team speler

Wat biedt het bedrijf?

WAAROM HET AMSTEL HOTEL? Werken bij Het Amstel Hotel in Amsterdam gaat gepaard met interessante arbeidsvoorwaarden: Een prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd | Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid | Competitief salaris op basis van je ervaring en kennis | Reiskosten voor een reisafstand van meer dan 10 km | Persoonlijk budget voor opleidingen (vb. Sociale Hygiëne, Wijntrainingen, etc.) | Persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden | Medewerkerskorting op de wereldwijde hotelkamers van InterContinental Hotel Group | 50% korting op de F&B bij partnerhotels in Amsterdam met de F&B Voordeelkaart | Gepersonaliseerde ondersteuning die past bij uw ambities zodat u een goede start kunt maken, betrokken bent en kunt groeien

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder