Manager / ondernemer horeca

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach Meeting & Events stage aan zee! Kom stage lopen bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen op het noordelijk havenhoofd van Scheveningen

Ben jij opzoek naar een commerciële stage waarbij je jouw organisatorische kwaliteiten kunt gebruiken? Wij zoeken een Meeting & Events stagiaire! Het doel van de stage is om inzicht te krijgen in alle voorkomende werkzaamheden van onze commerciële afdeling. Tijdens de stage fungeer je als de ondersteunende spil in het web. • Potentiële gasten ontvangen voor commerciële afspraken waarbij je ook een rondleiding geeft door het hotel; • Het verzorgen van het offertetraject voor vergaderingen, congressen en evenementen; • Het tot in detail uitwerken van draaiboeken van evenementen voor de operationele afdelingen van het hotel en verwerking in ons reserveringssysteem; • Langetermijn relaties aangaan met onze opdrachtgevers o.a. door middel van aftersales.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je woont in de regio Den Haag • Iemand die een hospitality opleiding volgt en opzoek is naar een managementstage; • Je bent zeer accuraat en heb je een sterk gevoel voor kwaliteit en service; • Je bent commercieel ingesteld en kunt goed organisatie en plannen; • Je bent communicatief vaardig; • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand) • Dynamische werkomgeving • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B • Een bedrijfsuniform • Jaarlijks themafeest met alle collega’s • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder