Manager / ondernemer horeca

Inntel Hotels Den Haag Marina Beach (Groeps)Reserveringen stage aan zee! Kom stage lopen bij ons nieuwe en iconische hotel gelegen op het noordelijk havenhoofd van Scheveningen

Als stagiaire (groeps)reserveringen ziet je dag er ongeveer zo uit. S’ ochtends kom je in het hotel aan en praat je bij met collega’s om te horen hoe het in het hotel loopt. Op je werkplek ga je aan de slag met de binnengekomen e-mails. Samen met het team kijk je welke mails en reserveringen je oppakt. Je stuurt een bevestiging en verwerkt deze in het boekingssysteem. Tussendoor neem je telefoontjes aan om vragen van (potentiële) gasten te beantwoorden. Daarnaast spring je bij om groepsreserveringen te ondersteunen met het beantwoorden van binnenkomende mails en aanvragen. • Het eerste aanspreekpunt zijn voor onze gasten tijdens het boekingsproces tot aan hun aankomst in het hotel; • Het aannemen en bevestigen van de reserveringen, inclusief een correcte verwerking in het reserveringssysteem; • Communiceren met alle operationele afdelingen van de hotels zodat het verblijf van de gasten vlekkeloos verloopt; • Administratieve en financiële afhandeling van de boekingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Je volgt een MBO/HBO opleiding toerisme, hotelschool of een andere relevante opleiding; • Je zoekt een afwisselende en uitdagende meewerkstage of managementstage; • Afstudeeropdrachten zijn welkom; • Je vindt het om als visitekaartje van het hotel naar buiten te treden; • Je bent accuraat en verliest details nooit uit het oog; • Je bent gastvrij en speelt goed in op de wensen van onze gasten; • Je bent communicatief vaardig; • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stagevergoeding van €500,- bruto op basis van een 38-urige werkweek; • Reiskostenvergoeding (>10 km woon-werkafstand, indien geen studenten OV chipkaart); • Werken in een hecht team midden in de actie van de hotels; • Maandelijks ontvang je je salaris op een vaste betaaldatum; • Vanaf €35,- kun je zelf verblijven in een van onze hotels, daarnaast krijgt je 20% korting op F&B; • Een bedrijfsuniform; • Jaarlijks themafeest met alle collega’s; • Interessante doorgroeimogelijkheden binnen de keten.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder