Logistiek medewerker

Soolong - a Previtality bv trademark Stagiair(e) Logistiek Medewerker (BOL) bij Soolong. Heb jij passie voor thee en koffie en wil je alles leren van order verzending vanuit eigen magazijnen en fulfilment zendingen naar BOL en AMAZON, kom dan ons team versterken.

Dit ga je doen: Bij Soolong verricht je diverse werkzaamheden van goederenontvangst, -opslag tot aan afvullen, verzamelen en verzendklaar maken van goederen (thee, koffie, accessoires). Je werkt binnen een enthousiast en innovatief team, waarbij je onder directe begeleiding van de eigenaar veel leert op gebied van vulprocessen, thee, koffie, etiketteren, voorraad- en magazijnbeheer, fulfillment en verzendingen. Je werkt in een schone werkomgeving en het gros van je werkzaamheden is niet zwaar. Je werkt uiteraard volgens afgesproken procedures en richtlijnen, zodat je veilig en efficiënt werkt en de hoogste kwaliteit garandeert. Nog niet mee bekend, we leren het je graag. Werkzaamheden: Vullen van verpakkingen met thee en koffie; Etiketteren verpakkingsmaterialen; Goederenontvangst; Voorraad inventarisatie /-beheer; Verzamelen en verzend gereed maken orders voor fulfilment; Verzamelen en verzend gereed maken van orders; Administratieve werkzaamheden in ERP m.b.t. logistiek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Dit ben jij: Flexibel, energiek, gedreven en je voelt je verantwoordelijk. Bij voorkeur loop je stage door de weeks tussen 9:00 en 18:00, maar in de avonden of op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 is ook mogelijk. Liever uitslapen? Dat komt goed uit, wij zijn flexibel en onze voorkeur gaat uit naar middag. Daarnaast: - Ben je ingeschreven bij een MBO-opleiding, niveau 2; - Heb je interesse in of ben je bekend met productiewerkzaamheden in de foodsector, verzendingen, goederenontvangst en productie en magazijn werkzaamheden.. - Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands (Engels is een pré); - Heb je vervoer tot je beschikking om op de werklocatie te komen, bijvoorbeeld een auto, fiets of brommer; - Woon je bij voorkeur in de buurt van Lisse. Voldoe je nog niet helemaal aan het lijstje hierboven? Maar ben je wel enthousiast en heb je zin om aan de slag te gaan? Ook dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren en kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden: Een afwisselende, uitdagende stageplek in een fijne energieke werkomgeving waar volop ruimte is om ideeën te initiëren en directe waarde toe te voegen aan het super premium merk Soolong. Je maakt deel uit van een enthousiast en hecht team waarbij je onder directe begeleiding van de eigenaar werkt. Wij zijn een erkend leerbedrijf en je ontvangt een marktconforme vergoeding/salaris. Zowel BOL als BBL is bij ons mogelijk. De periode en aantal dagen/uren zijn flexibel. We lunchen vaak gezamenlijk met een klein team en halen 1x per week een lekkere snack voor bij de lunch. Wij zijn erg flexibel er is dan ook veel in overleg mogelijk. Wil je bijvoorbeeld liever 's ochtends uitslapen? Later beginnen behoort zeker tot de mogelijkheden. Tevens heb je kans op een vaste aanstelling en is er ruimte voor groeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Goederen/producten ontvangen en opslaan
  • B1-K1-W1 Lost en controleert goederen/producten
  • B1-K1-W2 Voert goederen/producten in het systeem in en slaat de goederen/producten op
  • Orders verzamelen en goederen/producten bewerken
  • B1-K2-W1 Verzamelt en controleert orders
  • B1-K2-W2 Voert VAL-activiteiten uit
  • B1-K2-W3 Draagt zorg voor (voorraad-)administratieve processen
  • B1-K2-W4 Rondt het verzamelen van orders af
  • Goederen/producten verzenden
  • B1-K3-W1 Maakt goederen/producten verzendklaar
  • B1-K3-W2 Rondt het verzendklaar maken van goederen/producten af en laadt goederen/producten

lees verder