Zelfstandig werkend kok

Viviamo Lekkerste stage van Nederland? Welkom bij team Viviamo!

Ciao Bella! Bij team Viviamo staan hard werken, creativiteit en een fijne werksfeer voorop. In de keuken, onder leiding van Chef Mariusz, leren wij jou graag de fijne kneepjes van het horeca vak. Technieken om te snijden, bereiden en koken uiteraard, maar ook logisch werken. Hoe start je de dag op, hoe bepaal je wat er moet gebeuren en in welke volgorde, de MEP, servies draaien (de koude kant én de warme kant) en het afsluiten. Wij worden er heel enthousiast van als leerlingen ook meedenken in ons bedrijf: over een nieuwe menukaart, gerechten buiten de kaart om of juist andere ideeën die je hebt. Wij werken graag flexibel: dat houdt in dat we in overleg de roosters maken, hard werken maar ook hard genieten met elkaar en door ons jonge team is het vooral heel dynamisch. Neem alvast een kijkje op onze socials of nog beter: kom eens kennis maken met een cappuccino! Dan vertellen we je dit graag ook persoonlijk. Liefs, team Viviamo

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar aanpakkers. In ons bedrijf krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en vaardigheden te leren, maar wij vinden het heel fijn als jij creatief bent (meedenken over opmaken van borden, gerechten bedenken etc), een lekkere aanpakker (denken in oplossingen ipv problemen) en vooral: heel veel zin hebt om iets te leren!

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden bij Viviamo: - Een heel hecht en jong team. De meeste medewerkers lopen al jaren in het team, en blijven ook lang omdat ze de werkplek heel erg fijn vinden. - Een warm bad: wij staan altijd open voor gesprekken met onze medewerkers. Of het nu is dat je iets dwars zit, privé iets meemaakt of juist een heel fijn weekend hebt gehad. - Doorgroeimogelijkheden: je begint altijd als leerling en naarmate de tijd vordert willen wij graag kijken waar jouw kwaliteiten liggen. Waar ben jij goed in, waar kun je beter in worden en wat wil jij zelf graag? Er zijn bij Viviamo zeker mogelijkheden tot een vaste aanstelling na de stageplek. - Gezellige avondmaaltijden: uiteraard werk tijdens het diner, maar bij VIviamo gaan wij einde middag altijd even met het team zitten om rustig met elkaar te eten. Hiervoor wordt geen vergoeding gevraagd. - Studievergoeding & fooi. Naar aanleiding van jouw ervaring en leeftijd betalen wij stagevergoeding + fooi per gewerkt uur

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder