Manager / ondernemer horeca

Restaurant La Casita Wassenaar Ontwikkel jezelf in Spaanse sferen bij La Casita Wassenaar

10-15 minuten voor jouw shift begint ben jij aanwezig en neem jij even rustig een kopje koffie (of iets anders) . Je maakt even een praatje met je collega's. Je shift begint en jij kijkt direct in het reserveringsysteem hoe de dag eruit gaat zien en of hier acties voor nodig zijn. Is er bijvoorbeeld een groep die komt dineren en moeten hiervoor nog tafels worden verschoven? Vervolgens draai jij samen met een collega onze lunch, onze lunch is zeer gevarieerd. Gasten kunnen terecht voor gewoon de klassieke lunchgerechten, maar bijvoorbeeld ook voor lekkere Spaanse tapas. Geen enkele lunch is dus hetzelfde en deze afwisseling maakt het heel leuk. Om 16:30 uur krijg je te eten en heb je pauze. Vervolgens ga je voorbereiden voor de avond, tafelplanning maken, tafels indekken, personeelsplanning maken en het diner draaien en tussendoor jouw collega's aansturen. S'avonds eet 90% van onze gasten het onbeperkt tapas menu, hierin mogen zijn onbeperkt genieten van de tapas.

Naar wie zijn wij op zoek?

Sociaal Teamspeler Harde werker Motivator

Wat biedt het bedrijf?

- Doorgroeimogelijkheden - Goed salaris - Eventuele extra cursussen op onze kosten - Gratis personeelsmaaltijd - Bedrijfsuitje - Gezellig en jong team - Goede begeleiding

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder