Zelfstandig werkend kok

Recreatiepark de Boshoek Gezocht: Ambitieuze leerling kok voor het leukste vakantiepark op de Veluwe (Voorthuizen)!

Als zelfstandig werkend kok stagiair bij Recreatiepark De Boshoek krijg je de unieke kans om je culinaire vaardigheden te ontwikkelen en een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden op je te nemen. Je zult werken op onze horeca-afdeling, waar je deel uitmaakt van een enthousiast en ervaren team. Een typische werkdag begint met de voorbereidingen in de keuken. Je zorgt ervoor dat alle ingrediënten klaar zijn, maakt mise-en-place en bereidt gerechten volgens recept. Je werkt met hoogwaardige ingrediënten en hebt de mogelijkheid om je creativiteit te uiten door nieuwe smaakcombinaties en presentaties te ontdekken. Tijdens de lunch- en dinerdiensten ben je actief betrokken bij het bereiden en presenteren van gerechten. Je zorgt ervoor dat de borden mooi zijn opgemaakt en dat de gerechten op tijd worden geserveerd. Daarnaast zorg je voor een schone en georganiseerde werkomgeving en houd je je aan de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Naar wie zijn wij op zoek?

Om te werken bij De Boshoek zijn de volgende vaardigheden belangrijk: Gastgerichtheid: De Boshoek streeft naar uitmuntende service, dus het is essentieel dat je klantgericht bent en gemakkelijk kunt communiceren met gasten. Teamwork: Je zult samenwerken met diverse collega's, dus het vermogen om goed te kunnen samenwerken en bij te dragen aan een positieve teamdynamiek is belangrijk. Flexibiliteit: De recreatiebranche is dynamisch, dus het is belangrijk dat je flexibel bent en kunt omgaan met veranderende werkomstandigheden en verschillende taken. Communicatieve vaardigheden: Goede communicatie, zowel mondeling als schriftelijk, is belangrijk om effectief te kunnen samenwerken met collega's en gasten te woord te staan. Stressbestendigheid: In drukke periodes kan het hectisch worden, dus het vermogen Leergierigheid: Bereidheid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en open te staan voor groei en ontwikkeling is essentieel in een dynamische werkomgeving zoals De Boshoek.

Wat biedt het bedrijf?

De mogelijkheden bij Recreatiepark De Boshoek zijn enorm! Wij zijn op zoek naar mensen die verder willen komen en samen met ons bouwen aan de toekomst! Het restaurant op De Boshoek zal behoorlijk gerenoveerd worden, hiermee starten we in 2024. Binnen die plannen zijn er voor jou volop mogelijkheden om door te groeien, in een tempo en naar een functie die jij graag wil bereiken. We werken met een relatief klein maar heel erg hecht team. We staan voor elkaar klaar en zorgen voor elkaar, zowel privé als zakelijk. Door onze Personeelsvereniging zorgen we voor leuke momenten om met elkaar te ontspannen en genieten; stagelopen bij De Boshoek is méér dan zomaar een stage!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder