Legal, Insurance & HR Services Specialist

Cubiss HR projecten en activiteiten uitvoeren

Maatschappelijk impact maken, dat kan bij ons. Cubiss ondersteunt alle bibliotheken in Brabant en Limburg. Ons gezamenlijke droombeeld is dat iedereen volwaardig en blijvend kan deelnemen aan onze maatschappij. Kom je bij ons stage lopen, dan ga je bij voorkeur zowel aan de slag in (HR-) projecten die wij uitvoeren bij/met bibliotheken als in onze eigen organisatie. Samen bekijken we waar je op ingezet wordt. Waar is het druk, wat vind je interessant, wat wil je leren, wat kun jij ons brengen? Voorbeelden zijn: - Je helpt mee met de dagelijkse uitvoering op de HR afdeling op het gebied van in-, door- en uitstroom (werving en selectie, up to date houden van het personeelshandboek op gebied van sociale wetgeving en cao OB). - Voor het project 'job rotation' maak je matches tussen medewerkers van verschillende bibliotheken die bij elkaar gaan meelopen. Je zorg dat de werkafspraken hierover gemaakt en nagekomen worden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een student die graag ervaring op wil doen in een non-profit kennis-organisatie. Iemand die zich graag wil ontwikkelen in het werk, bereid is de handen uit de mouwen te steken en mee wil werken aan gezamenlijke doelstellingen is bij ons helemaal ‘thuis’. Ben je heel creatief of juist heel gestructureerd, alle talenten zijn welkom en mag je inzetten in je werk. Daar krijg je de ruimte voor. Goed samenwerken vinden we belangrijk en daar werken we samen aan. We werken aan veel verschillende projecten, dus een brede belangstelling is prettig. Het meeste werk tijdens jouw stage zit waarschijnlijk in de HR-hoek. Maar we liften ook graag mee op de expertise die jij op andere vlakken kunt inbrengen! Denk jij bij ons te passen en wil je stage komen lopen? Dan kun je reageren via de button ‘solliciteren’ of stuur een mailtje of appje naar Margriet.

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een lerende organisatie en leren ook graag van jou. Omgekeerd kun je een fijne werkomgeving verwachten met collega’s die je betrekken in ons werkveld. Je krijgt een vaste begeleider tijdens je stage en voor de verschillende projecten begeleiding on the job. We zijn flexibel in het soort werkzaamheden, dat gaat in goed overleg. Jouw werkgebied is in eerste instantie de provincie Brabant en onze uitvalsbasis is ons kantoor aan de Statenlaan in Tilburg. Je draait bij ons volledig mee in de organisatie. Dus kom gezellig werken op kantoor, doe mee met de lunch&learnings, kennisdagen, bedrijfsuitjes en andere evenementen. De sfeer is gemoedelijk en je hebt veel vrijheid. We hebben flexibele werktijden; je kunt op werkdagen tussen 7.00 uur en 19.00 uur terecht op ons kantoor om daar te werken. Deels vanuit huis of andere werklocatie werken is mogelijk. Je krijgt bij ons een stagevergoeding (€250 op basis van 36 uur per week), laptop en vergoeding van telefoon/reis kosten.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Ondersteunt bij juridische en HR adviestrajecten
  • P5-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P5-K1-W2 Ondersteunt juridische of hr aanvragen en opdrachten
  • P5-K1-W3 Stelt standaarddocumenten op of vult ze in

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder