Marketing & Communication Specialist

Ungap Technologies Ben jij die sprankelende student die barst van enthousiasme en nieuwsgierigheid? Wil jij jouw stempel drukken op de innovatieve wereld waar Ungap Technologies in zit? Dan hebben wij de stageplek voor jou!

Ben jij die sprankelende student die barst van creativiteit en nieuwsgierigheid? Wil jij jouw stempel drukken op de innovatieve wereld waar Ungap Technologies in zit? Dan hebben wij de stageplek voor jou! Ontdek jouw toekomst bij Ungap! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Brand Storyteller die ons helpt met het vertellen van ons verhaal. Je bent klaar om te leren en wilt je ideeën uitvoeren in een professionele organisatie. Met jouw strategische en creatieve geest draag je bij aan de positionering van Ungap als de leider op het gebied van hybride vergaderoplossingen. Geen idee is jou te gek! Waarom kiezen voor een stage bij Ungap? Bij Ungap werken we aan het bouwen van bruggen tussen mens en techniek met onze hybride vergaderoplossingen. In een wereld die razendsnel verandert, richten wij ons op het creëren van verbondenheid en gelijkwaardigheid tussen medewerkers binnen het bedrijf. Wij zijn op zoek naar iemand die dit avontuur met ons wil aangaan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig en enthousiast Ondernemend en zelfstandig Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid Wil graag stappen maken in zijn/haar carriére Creatief en strategisch, wat we natuurlijk verder gaan ontwikkelen.

Wat biedt het bedrijf?

What’s in it for you? Stagevergoeding Een dynamische stage in een groeiende omgeving met doorgroeimogelijkheden Flexibel werken, dit is natuurlijk iets wat wij omarmen Ruimte om jouw creativiteit te ontplooien en persoonlijk te groeien Begeleiding door ervaren professionals De kans om jouw stempel te drukken op de marketing van Ungap!

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder