Meewerkend horeca ondernemer

Dorpsherberg De Roskam Wil je spelenderwijs leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Je gaat meelopen in een goed lopend boetiek hotel met 10 kamers en een restaurant met 80 zitplaatsen binnen en buiten. Het team bestaat uit 50 medewerkers onderverdeelt in huishouding - keuken en vloer. Het is een kleurrijk team met voornamelijk jonge medewerkers maar zeker ook met waardevolle oudere collega's. Bij ons kan is veel te leren en zeker weten dat je er ook een hele leuke, gezellige tijd hebt.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als je het leuk vindt om op een respectvolle wijze te leren van je collega's en van de gasten kan je bij ons een mooie tijd tegemoet gaan,

Wat biedt het bedrijf?

Je komt in een team van 50 medewerkers, veel studenten, die oprecht geïnteresseerd zijn in wie je bent en je graag dingen willen leren. Vriendschappen ontstaan op de werkvloer en spelenderwijs leer je niet alleen over vakkennis maar ook over hoe het is om in een team te functioneren. De sociale omgangsvormen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder