Marketing & Communication Specialist

WAANZINNIG Content & Creatie Creatieve marketing-/communicatie stagiair gezocht!

Hey daar! Voel jij die passie voor content en communicatie? Dan is dit jouw moment! Bij Waanzinnig Content & Creatie liggen de uitdagingen in marketing en communicatie voor het oprapen. Wij zijn een jong en energiek communicatiebureau gevestigd in het bruisende Nijverdal. En raad eens? We hebben plek voor jou!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij bent niet zomaar een stagiair(e), maar dé persoon die onze contentstrategieën naar nieuwe hoogten tilt. Jouw brein staat nooit stil, je ademt creativiteit en je schrijft teksten waar mensen voor in de rij staan. Ervaring met visuals en social media? Pluspunt! We zoeken een zelfstarter die niet terugdeinst voor een uitdaging en die de Nederlandse taal als geen ander beheerst. Je beschikt over: - Een passie voor digitale content creatie. - Een creatieve geest. - Ervaring met het schrijven van teksten en het creëren van visuals is een pré. - Kennis van sociale media-kanalen en digitale marketing. - Een zelfstarter die in staat is om zelfstandig te werken en initiatief te nemen. - Een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat biedt het bedrijf?

Bij ons krijg je geen saaie koffie-haal-stage. Nee, bij Waanzinnig ben je écht onderdeel van het team. Hier schaaf je je skills bij, daag je jezelf uit en laat je je creativiteit de vrije loop. We dompelen je onder in de digitale wereld, branding en communicatie - maar je leert bijvoorbeeld ook schrijven en editen. Workshops, trainingen, je kunt het zo gek niet bedenken – we've got it. En dat allemaal vanuit ons mooie kantoor in het centrum van Nijverdal, naast het station. Bonuspunten? Je deelt dit creatieve nest met andere ondernemer waar je altijd inspiratie uit kunt halen. Daarnaast bieden we: - Een uitdagende stage waar je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en te verbeteren. - Een creatief team waarin je veel kunt leren over content creatie, branding en digitale marketing. - Mogelijkheid tot het bijwonen van interessante workshops en trainingen. - Flexibele werktijden.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder