Allround mediamaker

Bandi Wanted: gedreven Mediamaker zonder hondenallergie

Geen zin in een stageplaats waar je een nummertje bent, koffie mag halen voor de baas en waar je vooral leert welke collega's fittie met elkaar hebben? Wij ook niet! Bij Bandi hebben we geen ingewikkelde afdelingen of een keurend management. Hier hebben we geen 'CEO', 'directie' of 'baas'. Het enige teamlid dat bij ons een baas heeft is kantoorhond Moos! Wij zijn gewoon je collega's Judith en Niels en hebben in 2023 het tofste armbanden concept van dit moment op poten gezet. We kunnen niet wachten om dit samen met jou nóg meer te laten knallen, MAAR wij vinden het vooral belangrijk dat JIJ leert wat JIJ wil leren. Voorbeelden daarvan zijn: - Ik wil de beste vormgever van Nederland worden - Ik wil Adobe Illustrator kunnen dromen - Ik wil content creator op Insta en Tiktok worden - Ik wil viral gaan met mijn media - Ik wil mensen ontroeren met mijn ontwerpen - Ik wil leren hoe ik na school een onderneming start The sky is the limit - binnen de eisen van je opleiding ;)!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij vinden het niet zo belangrijk welke vaardigheden je op dit moment hebt. We vinden het veel belangrijker dat je plezier gaat hebben tijdens je stage en dat wij een goede klik hebben, want dan leer je het meest! Daarvoor is het wél belangrijk dat je weet wie wij zijn en wat we doen zodat je kunt inschatten of je bij ons past. Check daarvoor ook even bandishop.nl/biografie. Onze werkzaamheden in de notendop: - Het ontwerpen van armbanden (incl. foto's en mockups), quotes en teksten, verpakkingsmateriaal, social media campagnes en andere reclame - Het bijhouden van de webshop - Het helpen van onze members - Het inpakken en verzenden van de armbanden - Het netjes houden van het kantoor - Moos uitlaten, voeren en aaien Eigenschappen die goed matchen: - Creatief - Snel schakelen - Niet bang om op je bek te gaan (figuurlijk, no worries) - Weten wanneer je een stapje zachter en een stapje harder kan zetten - Gedreven - Vrolijk en positief - De wil om anderen te helpen

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je geen (valse beloftes) zoals 'een kans op vaste aanstelling' of 'de beste stagevergoeding'. Wij bieden je wél: - Een mega-kans om te ervaren hoe een succesvol bedrijf wordt opgestart (met alle bijbehorende ups and downs) - De wil om jou alles te leren wat je wil. En als je dat nog niet helemaal exact weet gaan we dat eerst samen uitzoeken. - De vrijheid om door trial and error te ontwikkelen: dat gaat het snelst! - Trust me, het beste uitzicht van Overijssel - Een prachtig en fris kantoor - midden tussen de weilanden - waar je ook zeker tot rust komt - Persoonlijke begeleiding van de beste vormgever van Nederland - Én persoonlijke begeleiding van de beste en meest betrokken coach van Nederland - De schattigste kantoorhond van Nederland - De garantie dat je na je stage roept: 'Ik had geen betere stageperiode kunnen wensen!' Ja, ja, ja. we gaan het zéker over die stagevergoeding hebben! Enthousiast? Stuur ons ff een mail/appie en kom snel een bakkie doen!

Wat ga je leren?

  • Verricht voorbereidende werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W1 Bespreekt de opdracht voor de media-uiting
  • B1-K1-W2 Organiseert de werkzaamheden voor de media-uiting
  • B1-K1-W3 Maakt een voorstel voor de realisatie van de media-uiting
  • Realiseert de media-uiting
  • B1-K2-W1 Verzamelt en bewerkt content voor de media-uiting
  • B1-K2-W2 Maakt de media-uiting op, inclusief technische specificaties
  • B1-K2-W3 Rondt de opdracht voor de media-uiting af

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder