Leidinggevende keuken

De Financiën Pannenkoekenrestaurant de Financiën zoekt leergierige pannenkoeken, die samen met het team positieve herinneringen maakt bij de gasten!

Wij bieden in ons restaurant plaats aan zo’n 250 gasten en op ons terras kunnen ongeveer 300 gasten plaats nemen die komen voor een lekkere maaltijd, een gezellige borrel of een uitje met de familie. Het is onze missie om voor elke gast die bij ons komt positieve herinneringen te maken. Natuurlijk doen we dat door heerlijke pannenkoeken te serveren. Positieve herinneringen maken we ook door heel goed te luisteren naar de wensen van onze gasten. Én doordat we onze gasten altijd met een glimlach tegemoet treden. Bijna niets is ons teveel om die missie waar te maken. We kunnen dit samen doen omdat we als team goed én gezellig samenwerken. Jij gaat aan de slag in de keuken, hier ga jij leren het team aan te sturen. Leren wat er allemaal nog meer bij komt kijken in ene keuken. Welke voorbereidingen zijn er, wat doen we achter de schermen of in de keuken goed te kunnen draaien.. Ben nieuwsgierig en ontdek!

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben jij een teamplayer? Zie jij dat iedereen even belangrijk is en dat we het samen moeten doen. Heb jij een helikopterview en overzie jij wat er allemaal gebeurt? Ben je sociaal en weet jij anderen te motiveren? Kwaliteit en gastvrijheid zijn een belangrijke pijler en wij willend dan ook dat jij dit ook in je hebt!

Wat biedt het bedrijf?

Wij als de Financiën bieden jou een leerzame en leuke werkplek. Waar een gezellig team de gasten voorziet van positieve herinneringen in welke vorm van gastvrijheid en kwaliteit dan ook. Je werkdagen in de keuken zijn tot ongeveer 21.00uur, dit omdat de keuken rond 20.00uur sluit. Ook kunnen je na jou stage misschien wel hier blijven werken

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder