Zelfstandig werkend kok

Hotel Restaurant de Echoput Leerplaats zelfstandig werkende kok

Als zelfstandig werkend kok vervul je samen met de Chef en de Sous chef een leidende functie in de keuken. Je stuurt de parttime koks aan, je weet hoe je moet schakelen, bent capabel om een avond zelfstandig te draaien en bent een echte teamplayer. Een gestroomlijnd team én een goede sfeer, dat vinden wij belangrijk in de keuken van De Echoput.

Naar wie zijn wij op zoek?

Profiel zelfstandig werkend kok Je hebt: – Aantoonbare werkervaring – Een flinke dosis creativiteit – Kennis conform HACCP en Sociale Hygiëne – Enorme passie voor het vak – Werkt doelgericht Verdere functie-vereisten: – Stressbestendig – Representatief – Servicegericht – Flexibel – Meedenkend – Oplossingsgericht – Zelfstandig

Wat biedt het bedrijf?

Doorgroeimogelijkheden met uitzicht op een vaste baan

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder