Mediavormgever

Lescrauwaet BV Uitdagende leerplaats voor gemotiveerde doorzetter (websites, sociale-media, logo's, folders, beurzen, databases+)

Graag telefonisch bespreken per specifieke opleiding en stage. Lescrauwaet BV i.s.m. T'WERKT (Grafische- en media stages): Bart Burgers van ‘tWERK(t) is van oorsprong een Direct Marketeer. Door de jaren heen heeft hij dit specialisme uitgebouwd naar WordPress websites, die voldoen aan alle Google, Direct Marketing en SEO eisen. Daarnaast kan men natuurlijk ook prima terecht voor offline opdrachten. Lescrauwaet BV i.s.m. Bureau ASK (Grafische stages) : ASK is een interieur-architectenbureau en een ontwerpbureau voor gebouwen en woningen. ASK verzorgt ook 3D-visualisatie en animaties voor presentatie-opdrachten voor uiteenlopende projecten. Tevens biedt ASK 3D-ondersteuning in vastgoedprojecten, onder meer tijdens het ontwerpproces van de architect. Lescrauwaet BV faciliteert de stageplekken, de stageopdrachten en dagelijkse begeleiding.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken gemotiveerde cum laude leerlingen/studenten die na goede instructie door professionals al snel zelfstandig kunnen werken zonder al te veel fouten. Bij voorkeur niet-rokende studenten die al eerder stage hebben gelopen en/of al serieuze werkervaring hebben opgedaan middels een bijbaan. Wij verwachten een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Zo ook een goede basiskennis van de Engelse taal. Tevens de discipline om onze werktijden te respecteren en zich te houden aan ons sociaal media reglement. Daarnaast volwassen omgangsvormen welke passen in een professionele werkomgeving. Durf je?

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een uitdagende stageplek welke een normale werksituatie zo veel als mogelijk benaderd. Een passende reiskostenvergoeding is bespreekbaar. Om er achter te komen of de stageperiode voor zowel student als stagebedrijf tot het gewenste rendement kan leiden geldt er een proeftijd van minimaal 1 tot maximaal 5 dagen. Telefonisch en per e-mail te bespreken.

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder