Meewerkend horeca ondernemer

Duinoord Helvoirt B.V. leergierige leerling die van wisselend werk houd maar ook van aanpakken en persoonlijke ontwikkeling

Wij zijn een bedrijf met vele verschillende afdelingen, - Keuken - receptie - activiteiten - klimbos - entertainment Waar je op alle vlakken iets kan leren, Van in de ochtend zorgen dat alles weer klaar staat voor een openingsdag, tot het ontvangen van de gasten bij de receptie. Het begeleiden van gasten bij een activiteit of het uitleg geven van de klim instructies. Dansen met onze mascotte Mazzel of het bakken van heerlijke Pannenkoeken of Browni taart. We hebben voor alle leerlingen een passende stage. Zien we je snel?

Naar wie zijn wij op zoek?

- open staan voor nieuwe dingen - vriendelijk zijn tegen gasten en collega's - geen maandag tot vrijdag mentaliteit - oplettend - vrolijk, gezellig

Wat biedt het bedrijf?

- Wij werken met een hecht team - wisselende leeftijden (13-68 jaar) - gezelligheid is bij ons belangrijk - heel afwisselend werk - vrijheid om mee te denken - je zelf ontwikkelen

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

lees verder