Marketing & Communication Specialist

GrowSocial Wij bieden een unieke en leerzame BOL-stage op het gebied van Marketing en Communicatie. Bespreekbare stagevergoeding.

Bij GrowSocial bieden we een uitdagende BOL-stage aan voor gepassioneerde studenten die zich willen verdiepen in marketing & communicatie. Als marketing & communicatie specialist stagiair krijg je de kans om nauw samen te werken met ons ervaren team en een diepgaand inzicht te krijgen in de praktijk van marketing en sales processen. Je zult de kans krijgen om mee te kijken in de dagelijkse realiteit van een marketingbedrijf, waarbij je actief betrokken wordt bij verschillende projecten en taken. Deze stage is een unieke gelegenheid om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische en inspirerende omgeving. Je leert niet alleen de theoretische aspecten, maar krijgt ook de mogelijkheid om ze toe te passen in de praktijk. Kortom, een stimulerende leerervaring die je voorbereidt op een succesvolle carrière in de marketing en communicatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Basiskennis van marketing - Communicatievaardigheden - Basisvaardigheden Social Media beheer - In staat om taken zelfstandig uit te voeren - Goede teamspeler, bereid om samen te werken met andere afdelingen. - Bereidheid om nieuwe taken en uitdagingen aan te gaan. - Flexibel kunnen omgaan met veranderingen in projecten.

Wat biedt het bedrijf?

Leer- en Ontwikkelingsmogelijkheden: Uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling. Toegang tot trainingen en workshops om vaardigheden aan te scherpen. Doorgroeimogelijkheden: Duidelijk gedefinieerd carrièrepad voor getalenteerde individuen. Kansen om door te groeien naar meer verantwoordelijke posities. Mogelijkheid voor Vaste Aanstelling: Een succesvolle stage kan leiden tot een mogelijkheid voor een vaste aanstelling. Het bedrijf waardeert talent en investeert in langetermijnrelaties. Gezellige Werkomgeving: Een inspirerende en vriendelijke werkomgeving. Gezellige lunchruimte waar teamleden kunnen ontspannen en elkaar beter kunnen leren kennen. Hecht Team: Een hecht en samenwerkend team waarin iedereen bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Teamactiviteiten en evenementen om de teamspirit te versterken. Moderne Werkplek: Toegang tot moderne technologieën en tools in de marketingindustrie. Werken aan uitdagende projecten.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Verzorgt marketing en (interne) communicatietrajecten
  • P6-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P6-K1-W2 Verzorgt marketing- en communicatieactiviteiten
  • P6-K1-W3 Voert marktonderzoeken uit

lees verder