Patissier

Patisserie en Chocolaterie Jacques van Bragt Enthousiaste, positieve, leergierige banketbakker/patissier gezocht!

Een dag begint bij ons met het decoreren van gebak, bakken van koffiebroodjes, worstenbroodjes en meer. Daarna beginnen we met de productie van gebak, taarten, koekjes, zoutjes, bonbons en meer. Als je op onze website www.jacquesvanbragt.nl kijkt zie je welke producten allemaal gemaakt worden door ons kleine team. Er worden bij ons geen halffabrikaten ingekocht, alles wordt in eigen huis gemaakt. Dat betekent dat je jezelf op vele vlakken van ons vak kunt ontwikkelen. Wij helpen je daar graag bij!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zoeken een leergierige , enthousiaste leerling banketbakker/patissier. Je bent ook niet te bang om fouten te maken, kan goed doorwerken en houdt van afwisseling.

Wat biedt het bedrijf?

Je kunt bij ons veel facetten van het vak leren, omdat alles vanaf de basis in eigen huis gemaakt wordt. Je ontwikkeling hangt ook van jezelf af.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat

lees verder