Manager / ondernemer horeca

WestCord Hotel Eindhoven Facility stage!

Als Facility stagiaire ben je onderdeel van het Housekeeping team en ben je een operationele spin in het web. Je komt te werken in een heerlijk dynamische omgeving waarin je je vakkennis verder kan ontwikkelen en veel kan leren. Tot je dagelijkse werkzaamheden behoren onder andere: • Plannen en controleren van de housekeeping werkzaamheden; • Opzetten en uitwerken van een VIP plan (denk aan turn down service, cadeautjes); • Operationeel meewerken indien noodzakelijk met spitsmomenten; • Inventariseren van de hotelkamers en benodigdheden en het aanvullen daarvan; • Gebreken op de kamers vaststellen en terugkoppelen aan de technische dienst; • Opstellen van dagelijkse schoonmaaklijsten; • Kamerchecks; • Optimaliseren en streven van een hogere standaard; betreffende hygiëne van zowel kamers als publieke ruimtes; • Fungeren als aanspreekpunt op het gebied van schoonmaak en facilitaire dienstverlenging naar gasten en collega’s toe;

Naar wie zijn wij op zoek?

• MBO/HBO student(e) in de richting van Hotelmanagement of Facility Management; • Iemand die oog voor detail heeft, kwaliteitsbewust is en oplossingsgericht; • Je staat stevig in je schoenen; • Je bent op wisselende tijden beschikbaar, ook in de weekenden. Jouw roosterwensen kun je aangeven in onze online roostertool/app; • Je bent communicatief vaardig; • Je spreekt Nederlands en Engels.

Wat biedt het bedrijf?

• Groeikracht: Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. • 30/30 Member: Naast het salaris, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten //interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder