Manager / ondernemer horeca

The Social Hub Eindhoven Community Host | Manager / ondernemer Horeca

You are co-responsible for every aspect of the property operation & guest experience, together with the Community supervisor & Manager. This includes all the communal areas, facilities, reception, coworking, F&D, M&E, room inventory & the hotel outside surroundings. You are open and available with a friendly smile to meet all the needs of TSH communities and the questions of random strangers. This goes way beyond old school reception duties: you, your co-team members & the Community Supervisor are the hotel's super-skilled hosts. You like to make connections; our guests know who you are, and you are available & visible to all to assist them with any question/request or just a chat to make their stay unforgettable! It is because of you every guest will become a raving fan of TSH! YOU... - Pro-actively recognise our community and build direct relations with everyone that walks through our door. - Respond to email, telephones. - Resolve guest's challenges & complaints.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Commit to work, encourage and inspire by delivering an amazing TSH experience. - Ensure a sound understanding of TSH brand values. - Deliver the desired experience by addressing guest's feedback by ensuring a positive result. - Help and inspire co-team members. - Problem analysis skills and decision making during your shift, with assistance of your team lead. - Indicate your needs for growth & actively discuss this with the Community Supervisor.

Wat biedt het bedrijf?

Gratis gebruik van onze gym 1 (warme) maaltijd per stagedag 20% korting bij alle F&B outlets van The Student Hotel (wereldwijd) Mogelijkheid tot gebruik van personeelstarief (20 euro per overnachting) bij alle locaties van The Student Hotel (wereldwijd)

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder