Zelfstandig werkend bakker

No.38 City Bakery Café Stagiair voor onze bakkerij (taarten)

In onze stadsbakkerij bakken wij alle taarten zelf. Wil jij ook leren om de mooiste taarten te bakken en je creativiteit het beste te ontplooien? Dan zijn wij de ideale stageplek. Kom gezellig stage lopen bij No.38 City Bakery Café, dan kom je in een dynamische werkomgeving te werken met een hecht team. Het leuke hiervan is dat je meteen ziet hoe de gasten van jouw zelfgemaakte taarten genieten!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent creatief en houdt van bakken. Je bent een ondernemend type en wilt graag nieuwe dingen leren.

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden we jou: Een stagevergoeding, een open en informele sfeer, er is plek voor jouw creativiteit en er is kans op een vaste functie binnen het bedrijf na je stage periode.

Wat ga je leren?

  • Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van bakkerijproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van bakkerijproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt bakkerijproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
  • P2-K1-W1 Bestelt benodigde grondstoffen en producten
  • P2-K1-W2 Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
  • P2-K1-W3 Slaat geleverde grondstoffen en producten op in geconditioneerde ruimtes
  • Ontwikkelt en introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur
  • P2-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • P2-K2-W2 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • P2-K2-W3 Informeert en adviseert over nieuwe/vernieuwde bakkerijproducten

lees verder