Medewerker productietechniek

Frans Vervaet B.V. Leerling Constructiewerker

Als leerling constructiewerker werk je op de afdeling constructie binnen het bedrijf. Deze afdeling ligt aan de basis voor onze machines. Binnen het team op de afdeling worden diverse constructieve vaardigheden uitgevoerd met één gezamenlijk doel; het bouwen van hoogwaardige hydrotrikes en bietenrooiers. Je werkt met staaf-, plaat-, profiel- en pijpmateriaal en vervaardigt uiteenlopende (delen van) onderdelen die benodigd zijn voor de opbouw van onze machines. Als leerling ben je vier dagen werkzaam binnen het bedrijf en ga je één dag per week naar school - Het verrichten van las- en constructiewerk volgens instructies van jouw begeleider. Dit gebeurt veelal volgens tekening - Het boren, zagen, tappen, zetten of slijpen van het desbetreffende onderdeel - Je stelt samen, hecht en last vervolgens af zodatde onderdelen aan de gevraagde eisen voldoen

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent creatief en gedreven en hebt een technisch sterk oog voor details! Je beschikt minimaal over een VMBO diploma (basis, kader of gelijkaardig)

Wat biedt het bedrijf?

We bieden jou een passende vergoeding en de juiste begeleiding. Zo plannen we structureel om de paar weken een coachingsmoment in waarbij we je voortgang en je reeds gemaakte opdrachten bespreken. Zo houden we overzicht en werken we gezamenlijk naar je diploma toe!

Wat ga je leren?

  • Vervaardigt producten en/of onderdelen
  • B1-K1-W1 Bereidt de werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Vervaardigt en/of bewerkt het product
  • B1-K1-W3 Meet en controleert het product en/of onderdeel
  • B1-K1-W4 Rondt de werkzaamheden af en levert het (metaal)product op

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder