Zelfstandig werkend kok

Ramada Amsterdam Airport Schiphol Say hello to a great start of brand new career, say hello to Ramada!

Voor onze keuken binnen Ramada Amsterdam Airport Schiphol zijn wij altijd geïnteresseerd om gemotiveerde studenten te spreken. Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: 1. Verrichten van voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen en snijden van groenten, vlees en/of vis; 2. Beoordelen van de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid e.d.; 3. Uitvoeren van de bereidingen van de gerechten 4. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en – machines, volgens de HACCP regels; 5. Klaarmaken van medewerkers-maaltijden; 6. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, HACCP en service standaarden; 7. Aanbrengen van menu suggesties.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Creativiteit en innovativiteit; • Passie voor het vak; • Leergierig; • Goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid; • Goede communicatieve vaardigheden; • Stressbestendigheid.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden jou een functie in een bedrijf: • Met een relaxte en open sfeer; • Waarin je jezelf kunt zijn • Met professionele, maar vooral gezellige, collega’s; • Waarin wij het beste uit jou willen halen; • Waar je verschillende (cross)-trainings mogelijkheden krijgt; • Waarin jij tijdens het begin van je leerperiode een ervaring meemaakt als gast tijdens een overnachting en eten in ons hotel; • Waar je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden hebt; • Dagelijkse maaltijden op werk (lunch of diner); • Waar je in de weekenden reiskostenvergoeding krijgt • Met team- en all employee uitjes/evenementen voor het bouwen van een hecht team; • Met aantrekkelijke medewerkerskortingen, bijv. binnen de HRG Hotel Group.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder