Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Pulitzer Amsterdam Food and Beverage Trainee Pulitzer Garden & Jansz.

Als Food & Beverage Trainee werk je allround in ons Food & Beverage afdelingsrestaurant Jansz en in Pulitzer Garden. Jansz. is een elegant all-day dining restaurant, geopend vanaf 12.00 uur, met zowel lunch- als dinermenu's en prachtig samengestelde gerechten geïnspireerd op de hedendaagse Nederlandse keuken waarbij de passie voor lokale ingrediënten centraal staat. Pulitzer Garden is absoluut een verborgen parel in hartje Amsterdam. Deze hotspot bevindt zich in het hart van de grachtenpanden van Hotel Pulitzer. Op dit terras en in de tuin hoor je alleen de vogels en de klokken van de Westerkerk, verder helemaal niks. Zo bijzonder dat je van de drukke gracht plots in een oase van rust terecht komt. Het is een plek waar je van 09.00 tot 21.00 uur terecht kunt. Je zorgt voor de verwachtingen van onze gasten en overtreft deze; bestellingen opnemen, eten en drinken serveren, debra's en betalingen aannemen. Het doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te biedt.

Naar wie zijn wij op zoek?

-Je bent op zoek naar een stage van 6 maanden (of langer). -Je volgt een horeca gerelateerde studie -Een echte verhalenverteller met een passie voor service -Energiek; een harde werker -Gast- en servicegericht -Flexibel -Een echte teamplayer -Betrokken -Een hoog verantwoordelijkheidsniveau -Kwaliteit en bewustzijn van het merk Pulitzer -Goede communicatieve vaardigheden in het Engels en bij voorkeur Nederlands (geen must)

Wat biedt het bedrijf?

Als Food & Beverage Trainee werk je allround in ons Food & Beverage afdeling restaurant Jansz. Je ontzorgt en overtreft de verwachtingen van onze gasten; bestellingen opnemen, eten en drinken serveren, debra's en betalingen aannemen. Het doel is om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden, waardoor ze graag terugkomen. Je werkt in een hecht team, een gezellige sfeer en je merkt dat iedereen passie heeft voor hotellerie.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder