Mediavormgever

FreshCotton B.V. STAGE GRAFISCH VORMGEVING BIJ FRESHCOTTON

Ben je een sterke Grafisch Vormgever, met ultieme photoshop skills? Ben je creatief aangelegd en zoek je een stage van 20 weken in de periode van september t/m februari 2025? Dan is de stage Grafische Vormgeving bij Freshcotton zeker iets voor jou! Waar ben je mee bezig? We dagen je uit om onze dagelijkse stroom aan productfoto’s klaar te maken om online te gaan. Dit is een productieve klus, daarom zoeken we twee gedreven zelfstandig vormgevers, die naast secuur, ook uitstekend in teamverband kunnen werken. Naast je dagelijkse bezigheden is er ruimte om mee te werken aan: -Ontwerpen van acties & specials; -Verzorgen van visuals voor online dragers; -Meewerken aan verschillende samenwerkingen met artiesten en/of merken; -Meedenken met verschillende facetten van Freshcotton.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat zoeken wij: -Je bent creatief aangelegd; -Je hebt ultieme photoshop skills; -Je volgt een MBO/HBO opleiding; -Je houdt van aanpakken; -Je haalt voldoening uit het behalen van resultaat.

Wat biedt het bedrijf?

- Leuke en leerzame stage; - Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng; - Meewerken/-kijken bij verschillende facetten van Freshcotton; - Dikke korting op alle producten; - Maandelijkse stagevergoeding; - De beste VrijMiBo's en lokale events; - Full-time stage van 20 weken; - Werken bij het leukste team van Nederland. Je bent werkzaam op de afdeling grafische vormgeving, maar je hebt ook te maken met de rest van het Freshcotton team: een groep jonge, enthousiaste medewerkers die samen elke dag hard werken om Freshcotton de beste webshop van Nederland te maken. Het is een platte organisatie die als een team samenwerkt. Freshcotton biedt je een creatieve omgeving die goed samenwerkt en open staat voor nieuwe ideeën en input. Vanaf februari 2024 zijn er weer twee plekken beschikbaar. Stuur een mailtje met je motivatie en portfolio naar emma@freshcotton.com. Verras ons!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder