Mediavormgever

A Beautiful Story Social media stagiaire gezocht voor een bedrijf met een missie

- Creëren van mooie content voor onze sociale mediaplatforms: Instagram, Facebook en Pinterest. - Reageren op opmerkingen, vragen en berichten van onze volgers. - Analyseren van sociale mediaprestaties voor verbetering en groei. - Ondersteunen bij het opzetten van samenwerkingen met influencers en andere merken. - Het volgen van trends en ontwikkelingen op het gebied van sociale media en digitale marketing.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je het liefst de hele dag bezig met social media en het bedenken en uitwerken van leuke concepten hiervoor? Voor deze zomer zijn wij op zoek naar een social media stagiaire. Tijdens je stage vang je onze verhalen. Over de producten, de makers, onze klanten, de mensen in het bedrijf en onze impact. Al deze verhalen vertel je op onze social kanalen. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken, en veel te leren over marketing en fair fashion? Dan horen we graag van je! - Je volgt een MBO, HBO of WO opleiding in de richting van communicatie, vormgeving, marketing of media. - Je hebt affiniteit met social media. - Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed. - Je hebt een creatieve mind en zit altijd vol ideeën. - Je kan zelfstandig en proactief werken. - Je bent nieuwsgierig naar verhalen. - Je hebt ervaring met Adobe design programma’s (InDesign, Illustrator, Photoshop).

Wat biedt het bedrijf?

- Een uitdagende stage in een jong en gedreven team met veel ruimte voor eigen initiatief. - Een fijne en open werksfeer. We zijn liefdevol, attent en persoonlijk, en we gaan gelijkwaardig met elkaar om. - De mogelijkheid om onderzoek te doen en te leren hoe het is om te werken in een scale up/social enterprise. - Stagevergoeding - Leuke uitjes, borrels en een team dat voelt als familie. - Maar het allerbelangrijkste: je draagt bij aan onze missie!

Wat ga je leren?

  • Ontwikkelt crossmediale (vormgeef)oplossingen
  • B1-K1-W1 Onderzoekt data/gegevens en vormt zich gaandeweg een beeld van de context
  • B1-K1-W2 Formuleert de voorlopige en definitieve mediavraag van de klant
  • B1-K1-W3 Voert de dialoog over duiding en vertaling van de input
  • B1-K1-W4 Informeert en betrekt belanghebbenden op verschillende momenten in het crossmediale ontwikkeltraject
  • B1-K1-W5 Maakt prototypes voor de vormgeving van crossmediale toepassingen in verschillende fasen van het ontwikkelproces
  • B1-K1-W6 Realiseert de vormgeving voor crossmediale toepassingen
  • B1-K1-W7 Voert projectmatige werkzaamheden uit
  • Positioneert en profileert zich in de markt
  • B1-K2-W1 Maakt een persoonlijk portfolio
  • B1-K2-W2 Participeert in relevant netwerk (communicatief en commercieel)

lees verder