Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Gris Sec Leidinggevende Gastheer/gastvrouw

De student gaat meewerken in alle werkzaamheden die het bedrijf kent. Van het klaar maken van het restaurant, het ontvangen van gasten, verzorgen van gasten, bedienen van gasten enzovoorts. Tevens valt er veel te leren over wijn, eten en de gastronomie in het geheel.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten van een student dat hij/zij inzet toont, dat hij/zij wil leren en een hoop gezelligheid. Het is belangrijk om te lachen en plezier te maken.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een fijne werkomgeving met veel kennis over wijn en gastronomie. Je kan meewerken aan een jong bedrijf wat groeiende is. Beide eigenaren hebben veel ervaring in het hogere segment van Nederland zodoende is er genoeg kennis en contacten om over te dragen.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder