Manager / ondernemer horeca

Kasteel De Wittenburg Wij zoeken studenten met een passie voor horeca! Een unieke stage op een nog uniekere locatie! Van concerten, bruiloften, sportauto-evenementen en Dinner in the Sky!

Als wittenburger ben jij de spin in het web. Je zorgt dagelijks voor een 4-sterren serviceverlening en ben je het eerste aanspreekpunt voor je gasten. Je bent uitermate goed voorbereid en weet precies wanneer ze komen en wat ze verwachten. Je ontzorgt, beantwoordt vragen en werkt adequaat samen met alle gasten maar ook met je collega's. Je speelt in op de behoefte en je creëert een belevenis voor al onze gasten binnen Kasteel de Wittenburg. We hebben jaarlijkse diverse evenementen waaronder concerten die wij zelf organiseren maar ook Dinner in the Sky! Je werkzaamheden zijn o.a: •De kwaliteit van de service behouden •Het creëren van een belevenis voor onze gasten •Het dagelijkse ontbijt op en top regelen •Het klaarzetten van onze vergaderruimtes met de bijbehorende serviceverlening •Het meedenken van nieuwe evenementen en het uitvoeren ervan.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat zien wij graag in jou? • Je bent creatief en innovatief • Je bent een energiek persoon met een passie voor gastvrijheid • Je bent een harde werker met als doel de beste serviceverlening te realiseren • Je bent stressbestendig en goed in multitasking • Je hebt een hands on mentaliteit • Je bent flexibel inzetbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Een mooie werklocatie in Wassenaar met een gezellig, hecht maar bovenal ook een professioneel team. Kasteel de Wittenburg biedt de student doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf wanneer je gemotiveerd bent en uitstekend presteert. Werken bij de Wittenburg zorgt ervoor dat je een goede basis leert op verschillende aspecten binnen de horeca, je leert bij ons alles!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder