Zelfstandig werkend kok

Restaurant Bavoort Keuken leerplek waar je kunt leren, fouten mag maken en in een leuk jong team terecht komt!

Je werkweek ziet er gevarieerd uit. Bavoort is een groot restaurant waar grote groepen en kleine gezelschappen bij elkaar komen voor een lunch, borrel, diner, High Tea of gewoon een kop koffie. We zoeken iemand die wilt leren. Omdat we niet in de stad zitten zijn wij vaak niet erg laat klaar, meestal is het restaurant doordeweeks rond 22.00 uur wel leeg. Dat betekend dat onze koks uiterlijk om 21.00 uur uit klokken, maar je hebt soms ook een dagdienst tot 17.00 uur. Overuren hebben wij niet en als je ze toch maakt, werk je die week daarop minder. 1 weekend in de maand ben je sowieso vrij (bij 3/4 daagse werkweek) en we zijn gesloten tijdens kerst, koningsdag en oud & nieuw. We plannen een maand vooruit en een vrije dag kost niet gelijk altijd gelijk een vakantiedag. Je helpt met in een gezellig, jong keuken team en leert op smaak te koken. Geregeld leuke momenten met het team en veel ruimte om dingen te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is fijn als je een positieve energie met je mee draagt. Als bedrijf willen we niet te veel 'negatieve' energie en tijd kwijt zijn aan jouw functioneren, want jij... jij lost problemen juist op. Fouten maken mag natuurlijk, maar we verwachten wel dat je van die fouten leert. Passie.

Wat biedt het bedrijf?

Vrij met de feestdagen (kerst, oud & nieuw en koningsdag zijn wij dicht) Goed salaris en +/- €1,50 fooi per gewerkt uur Potje voor eigen ontwikkeling, vrij te besteden (wel pas na het eerste jaar) Eventueel standaard de zaterdag vrij Geen één overuur (we houden het allemaal netjes bij, toch een overuur, dan de aankomende week 1 uur minder op de planning) Leuk team, met veel vaste collega’s en een fijne werksfeer Een baan waar je geen nummer bent, maar onderdeel kan zijn van iets moois Over het algemeen fijne gasten, relaxte sfeer en niet te veel stress

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder