Leidinggevende keuken

De Molen Kaatsheuvel

De leidinggevende keuken heeft naast uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van gerechten, ook leidinggevende taken. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Dit houdt in dat hij diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Hij stelt begrotingen op en let op de toegekende budgetten. Hij coördineert en organiseert de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Hij verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang. Ook houdt hij rekening met wettelijke regels en voorschriften voor werkzaamheden in de keuken. De leidinggevende keuken zorgt voor de inkoop van producten. Uiteraard werkt hij mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Hij zorgt voor het opstellen van menukaarten, menuplanningen en het uitvoeren van bijbehorende calculaties. De leidinggevende keuken is kostenbewust en vertoont commercieel gedrag.

Naar wie zijn wij op zoek?

Van al onze collega’s verwachten we dat zij zelfstandig uit de voeten kunnen en graag in teamverband werken. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden, een creatieve geest en een stressbestendige persoonlijkheid zijn vereiste eigenschappen.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden je een leuke, uitdagende baan in een dynamische werkomgeving binnen een sterk team waar je inzet en mening wordt gewaardeerd!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder