Zelfstandig werkend kok

Ratatouille Wil jij tot de beste van Nederland horen dan ben je bij ons het juiste adres

Als zelfstandig werkend kok werk je in de keuken van ons restaurant en je bereidt zelfstandig alle gerechten. Dat betekent het voorbereidend snijwerk, bouillon trekken, het koken zelf en het presenteren van de gerechten op borden. Je maakt gerechten die op de kaart staan, maar je kan daarop ook variƫren afhankelijk van waar je werkt. Na het koken zorg je natuurlijk ook dat de keuken brandschoon en opgeruimd achterblijft voor de volgende dag. je gaat alle kneepjes van het vak leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Goede communicatieve vaardigheden, inzet, motivatie en stiptelijk aanwezig.

Wat biedt het bedrijf?

kans op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder