Patissier

Art Pastry by Ivanov Leer in een inspirerende omgeving de meester creaties van Art Pastry chef Yurii

Starten net de voorbereidingen zodat de winkel open kan. het maken van het gebak voor de ochtend verkoop en de bestellingen. het maken van desserts welke in bestelling staan voor restaurants. Het bedienen van klanten in de winkel en van restaurants, je eigen ideeën mee uitwerken om eventueel het assortiment mede te veranderen. Receptenboek aanleggen. en ook het opruimen en schoonhouden van de werkplek. verder het leren bestellen van de juiste hoeveelheden bij de leveranciers.

Naar wie zijn wij op zoek?

positieve en open instelling. en de wil om te presteren op hoger niveau

Wat biedt het bedrijf?

Daar dit een jong bedrijf is bestaat er zeker de kans om door te groeien. We werken in een klein team, dus we kennen elkaar vrij snel door en door.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder