Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel & Restaurant Wesseling Ontdek jouw gastvrijheidspad: Stage bij Hotel & Restaurant Wesseling

Ben je op zoek naar een dynamische stageplaats waar je jouw passie voor gastvrijheid kunt ontwikkelen? Bij Hotel & Restaurant Wesseling, het oudste familiehotel van Nederland (sinds 1662), bieden we mogelijkheden voor studenten die ervaring willen opdoen in de bediening, keuken, huishouding of receptie. Als stagiair krijg je de kans om te werken in een professionele omgeving waar gastvrijheid centraal staat. Je zult leren van ervaren professionals en deel uitmaken van een team dat zich inzet voor uitmuntende service. Of je nu interesse hebt in het bedienen van gasten, het bereiden van heerlijke gerechten of het verstrekken van essentiële gastenservices, wij bieden een stimulerende omgeving waar je vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt ontplooien. Doe mee en ontdek een boeiende stage-ervaring die je carrière in de horeca zal verrijken.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Gastvrijheid en enthousiasme • Collegialiteit • Professionele werkhouding • Leergierig

Wat biedt het bedrijf?

Bij Hotel & Restaurant Wesseling bieden we niet alleen een stage, maar ook eventueel de mogelijkheid voor een vaste baan na afloop. Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Met diverse doorgroeimogelijkheden binnen ons hechte en professionele team, ben je verzekerd van een stimulerende werkomgeving. Kom bij ons werken en word onderdeel van de rijke geschiedenis van het oudste familiehotel van Nederland.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder