Gastronoom / sommelier

Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven Ben jij dat jonge talent met veel ambitie dat bij een prachtig horecabedrijf met top gastronomie wilt knallen? Dan zoeken wij jou!

Ben jij dat jonge talent met veel ambitie dat bij een prachtig horecabedrijf met top gastronomie wilt knallen? Dan zoeken wij jou! Waarom jij als leerling/stagiaire bij Carelshaven aan het juiste adres bent: • Je werkt met vakbekwame collega’s waar je veel van kunt leren • Je werkt in een snelgroeiend bedrijf dat veel stappen maakt en veel ambities heeft • Je werkt op een fantastische werkplek in het mooie Delden Wat zijn je hoofdtaken en verantwoordelijkheden? • Het verwelkomen van bezoekers voor het restaurant • Het serveren van gerechten en dranken • Het adviseren van wijnen en destillaten • Het bespreken van eventuele dieetwensen met de gasten • Het communiceren met de keuken over de gang van zaken in het restaurant • Het verstrekken van informatie (zoals hotelfaciliteiten en toeristische informatie) aan onze gasten Wat bieden wij aan jou? • Een super mooie werkplek in Delden met jonge, enthousiaste en gezellige collega’s • Veel (door)ontwikkelmogelijkheden

Naar wie zijn wij op zoek?

Wat vragen wij van jou? • Gastvrijheid zit in jouw DNA • Je haalt plezier uit je werk en uit het samenwerken met je collega’s • Je bent flexibel qua diensten en werktijden • Je hebt oog voor detail en bent proactief • Jij wilt graag leren en je kennis vergroten (bijvoorbeeld door het volgen van barista trainingen en wijnproeverijen) • Eigen vervoer (bij voorkeur auto)

Wat biedt het bedrijf?

Wat bieden wij aan jou? • Een super mooie werkplek in Delden met jonge, enthousiaste en gezellige collega’s • Salaris conform Horeca CAO, in overleg niveau in te schalen • Veel (door)ontwikkelmogelijkheden binnen Van Berkel Hospitality • Mogelijkheden voor extra opleidingen en cursussen

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P3-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • P3-K2-W3 Selecteert dranken
  • P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder