Patissier

Hotel de l'Europe Leerling Kok De L'Europe Amsterdam

VOOR HET KEUKEN TEAM VAN DE L’EUROPE ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR EEN ENTHOUSIASTE EN GEMOTIVEERDE LEERLING KOK DIE ONS TEAM KOMT VERSTERKEN. VOOR DE FUNCTIE LEERLING KOK MAAK JE DEEL UIT VAN HET KEUKEN TEAM VAN DE L’EUROPE, EN ZAL JE GEDEELTELIJK VERANTWOORDELIJK ZIJN VOOR HET UITVOEREN VAN DE OPERATIONELE KEUKEN PROCESSEN. JE KRIJGT DE MOGELIJKHEID OM JOUW CULINAIRE VAARDIGHEDEN NAAR EEN HOGER NIVEAU TE BRENGEN.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ondersteuning bieden bij het bereiden van gerechten volgens receptuur en planning | Voorbereiden en uitvoeren van gerechten | Doorgeef gereed maken van bestellingen volgens de geldende richtlijnen met betrekking tot receptuur | Ingrediënten controleren op kwaliteit, versheid, smaak, e.d. Passie voor eten en drinken, hoogwaardige producten en ingrediënten | Een team player met goede communicatievaardigheden | Studerend aan een erkende horeca vakschool voor keuken productie | Resultaatgericht te werk gaan

Wat biedt het bedrijf?

Werken bij De L’Europe gaat gepaard met interessante arbeidsvoorwaarden: Training en ontwikkelingsmogelijkheden | Officieel erkend leerbedrijf | Salaris| Verschillende personeelskortingen | 50% korting op de F&B bij partner hotels met de F&B Discount Card Werken bij De L’Europe betekent onderdeel zijn van één van de beste Leading Hotels of the World.

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder