Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Arena Uitdagende F&B stage

Jou ontgaat nooit iets op de vloer. Werk je in de bar-restaurant dan ben je verantwoordelijk voor een wijk en verzorg je alle gasten daar. Je adviseert over menukeuzes, prijst lekker drankjes aan en bedient aan tafel. De gast hoeft geen moment jouw aandacht te zoeken of met een leeg glas in de hand te zitten. Nee dat heb jij al in de gaten! Kruimels of gebruikte servetten werk je tussendoor weg en je haalt de tafels leeg. Je rekent af aan het einde van het bezoek. Jouw stijl is zo prettig dat de gasten graag weer terugkomen bij Arena. Natuurlijk ruim je samen met het team na afloop van je shift alles op, waarna jullie de dag afsluiten met een gezamenlijk drankje.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en je bent een echte gastheer/vrouw. Je hebt altijd een lach op je gezicht en weet gasten het gevoel te geven dat ze gezien worden door persoonlijke, oprechte interesse. Je hebt een positieve instelling en kan dit ook overbrengen naar jouw collega’s.

Wat biedt het bedrijf?

Onze stagiaires/leerlingen mogen hier altijd gratis gebruik maken van ons personeelseten. Als trotse ambassadeur van Hotel Arena is het natuurlijk ook leuk om een keer zelf te ervaren hoe het is om een gast te zijn, daarom krijg je van ons een In House Experience! Is je stage bijna klaar en wil je graag blijven werken bij ons? Helemaal leuk!

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder