Gastheer / -vrouw

Thon Hotel Rotterdam

Ieder begin is spannend. Daarom zullen de eerste weken van de stage in het teken staan van het bekend worden met het bedrijf en de collega's. Zodra de kriebels eruit zijn zullen we een plan van aanpak uitzetten met daarin jou persoonlijke doelen. Buiten de werkprocessen die vanuit de opleiding bepaald worden is het bij ons namelijk ook mogelijk om nog veel meer kennis op te doen. Hierin kunnen we het wat mij betreft zo gek niet bedenken. Bekijk onze website en het organisatieprofiel om een beter beeld te krijgen van wie wij zijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

Of je nu compleet nieuw bent in het horecavak of al enige ervaring hebt wij kunnen een stage op maat aanbieden. Hierin zal steeds gekeken worden naar de kennis, kunde en verwachtingen van de stagiair. Hierin is het belangrijk om eerlijk tegen elkaar te zijn.

Wat biedt het bedrijf?

Het Food & Beverage team bij ons hotel is erg bescheiden in omvang. Je leert de mensen daardoor in korte tijd kennen en zult je snel op je gemak voelen. Veel stagiairs voelen zich hier zo op hun gemak dat ze graag ook na de stage in dienst willen blijven. Hier zijn ook zeker mogelijkheden in.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op

lees verder