Leidinggevende bediening

Brouwerij Florijn Een super leuke stageplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland.

Afhankelijk van het rooster zal jouw dag er globaal als volgt uitzien. Bij aanvang van je shift neem je onder het genot van een kop koffie samen met jouw leermeester de dag door. Wat is de verwachte drukte, het aantal reserveringen, zijn er proeverijen en rondleidingen in de brouwerij. Vervolgens draag je zorg voor de juiste mise en place en maken jullie samen een goede planning en open of sluit je de zaak. Vanzelfsprekend draai je operationeel mee net zoals je leidingevende en leermeester. De ene dag kijk je mee in de bar, de andere dag adviseer je de gasten in hun keuze en neem je de bestellingen op. Ook zal jouw leermeester je meenemen in alles wat belangrijk is qua bedrijfsvoering. Denk hierbij aan de bestellingen en het stuk voorraadbeheer maar ook het samen maken van vb de dienstroosters.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent nieuwsgierig en wilt graag meer leren over leidingeven en onze mooie producten zoals bier Je bent vanzelfsprekend gastvrij, ongemakkelijke situaties komen bij jou niet voor! Je bent fris in voorkomen, enthousiast en servicegericht Je wilt graag een super leuke stageplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland.

Wat biedt het bedrijf?

Een super leuke stageplek in het kloppende hart van de mooiste stad van Nederland. Een plek waar je veel kunt leren. Toffe collega’s en een groot netwerk. Trainingen en cursussen. Een studieplek met ruimte en tijd voor het maken van je opdrachten. Een open bedrijfscultuur. De leukste borrels en feestjes met heel veel collega’s. Een passende beloning op basis van reeds opgedane ervaring.

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder