Wat nou stage/leerbaan? Regel het gewoon zelf.
STAGEMARKT.NL SHARE ON FACEBOOK LINKEDIN TWITTER MAIL

Bedrijven

Aanbieden van een stageplaats of leerbaan

Stagemarkt.nl is de website voor stages in het beroepsonderwijs. Voor het aanbieden van een stageplaats of leerbaan via Stagemarkt.nl kunt u het beste terecht bij de samenwerkende kenniscentra. De 17 kenniscentra hebben al meer dan 223.000 leerbedrijven en 400.000 stageplekken onder hun hoede.

Bent u al leerbedrijf?

Als u al geregistreerd bent als leerbedrijf kunt u stages of leerplaatsen aanmelden of wijzigingen doorvoeren via uw kenniscentrum. Door het selecteren van een sector krijgt u de juiste contactgegevens van het kenniscentrum. Via het kenniscentrum wordt uw stage-aanbod automatisch geplaatst op Stagemarkt.nl.

Sector

Bent u nog geen leerbedrijf?

Wilt u graag een stagiair in uw bedrijf? Het enige dat u moet doen is zorgen dat u een erkend leerbedrijf wordt. De belangrijkste stap op weg naar erkenning is de bereidheid om te willen opleiden. Meld u aan om leerbedrijf te worden.

Uw aanmelding wordt verzonden naar het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven van de sector behorend bij de opleiding waarvoor u een stagiair wilt begeleiden. Binnen 14 dagen neemt het kenniscentrum contact met u op. Uw aanmelding wordt vervolgens gepubliceerd op Stagemarkt.nl.

Tik een woord en maak daarna een keuze uit de suggestie-lijst.


This page in English.
Beheer: SBB